ТОРИН КОМПЮТЪРС
тотален ремонт на лаптопи

гр. София 1606, ул. Свети Иван Рилски №46
Телефони: 02 9549710, 087 912 8244, 088 945 8404

ОПТИМИЗАЦИЯ, УСКОРЯВАНЕ И ЪПГРЕЙД НА ЛАПТОПИТЕ

Ако Ви се струва, че лаптопът ви работи все по-бавно, изпълнява определени задачи по-мудно от преди, дори понякога блокира по време на работа, тогава той се нуждае от преглед, оптимизация и евентуално от ъпгрейд. Ние сме готови да Ви помогнем с нашите безплатни съвети, за да се увеличи или поне възвърне частично неговото бързодействие и да му вдъхнем още мъничко живот.

Причините за този тип проблеми са най-разнообразни и за по-заинтересованите ето най-честите причини за по-бавната скорост на машините:

1. Най-честите причини за забавяне на лаптопите са свързани с натоварване на операционната система. Ако ползвате Windows на вашия лаптоп и често инсталирате различни приложения, това води до натоварване на ситемата и понякога дори да ги деинсталирате това не води до възстановяване към предишната скорост, тъй като почти всеки софтуер оставя следи дори и след негова деинсталация. В този случай системата Ви има нужда или от преинсталация или от оптимизация.


2. Чести причини са възможностите на Вашия лаптоп. Съвремените изисквания са все по-високи, а вашия лаптоп може да не ги покрива напълно - може процесорът му да е бавен или да не му достига оперативна памет. В този случай неговият ъпгрейд е решение за по-бързата му работа.


3. Напоследък доста често причините са в харддисковете на машините - при по-продължителната му работа или следствие на сътресения по време на работа в диска се формират лоши сектори и той започва да греши при четене и запис. Така той предизвиква грешки и при работа на машините и ги забавя доста често. Такива дискове трябва да бъдат подменени с нови, а вашия стар диск обикновено се монтира във външна USB кутийка за да можете да си изтеглите и използвате информацията от него, която най-често са снимки, които на практика са безценни за всеки един от нас. Не се бавете, ако имате такива проблеми, защото ако причината е в диска ви, тогава има шанс да загубите цялата си информация.


4. Има вероятност проблемът да е доста по-тежък в дънната платка на лаптопа ви, но това е много малко вероятно. След като се отстранят предишните причини, чак тогава се установява дали нямате по-сериозен проблем, но дори и тогава ние ще ви помогнем.АКО ИМАТЕ НУЖДА ОТ СЪВЕТ ЗА УСКОРЕНИЯ, ОПТИМИЗАЦИЯ ИЛИ ЪПГРЕЙД НА ЛАПТОПА ВИ, НИЕ СМЕ НАСРЕЩА!